Barcelona Weer Augustus

De wind waait uit het zuidoosten en is zwak windkracht 2. Gemiddeld is het maximaal 27C in augustus in Barcelona en minimaal rond de 22C.


Klimaat Barcelona Klimatogram Temperatuur Grafiek En Klimaat Tabel Voor Barcelona Climate Data Org

Das Reisewetter für Barcelona im August.

Barcelona weer augustus. Vanaf donderdag neemt de kans op zon weer toe. Gedetailleerde prognose Vic over 22 augustus. Weer over 22.

Barcelona Catalonië 79 F. De stad Barcelona heeft door zijn ligging een mediterraan klimaat dus zachte winters en zwoele zomers. Er valt in augustus op 9 Dagen neerslag met een totaal van 22 mm en het is deze maand 22 Dagen droog in Barcelona.

De wind is zwak tot matig en afkomstig uit het zuidwesten. De herfst in Barcelona is daarentegen vaak zeer aangenaam met afwisselend warme en koudere dagen. Juni juli en augustus Door het mediterraan klimaat zijn er hete zomers en zachte winters in Barcelona.

Een dagelijks weerrapport voor het weer in augustus in Barcelona. Tussen de 8 en 10. Augustus is in het algemeen erg heet met soms pieken van 34C 95F en vochtig dus als u van vochtige saunas houdt dan is dit de beste tijd van het jaar voor u.

Overdag wordt het ongeveer 26 C en s nachts blijft de temperatuur rond 19 C. De gemiddelde temperatuur in augustus ligt rond de 21 graden Celsius C. Op Mallorca ligt de temperatuur rond 31 graden.

De luchtvochtigheid is hoog en met maximumtemperaturen van 28 graden kan het daardoor benauwd aanvoelen. Wie hartje zomer een strandvakantie in Barcelona viert die mag rekenen op middagtemperaturen van gemiddeld 27 tot 32 graden Celsius en veel zon. Počet řádků 13 Het weer in Barcelona in augustus is behoorlijk warm.

Als het strand en lekker zonnebaden het hoofddoel zijn voor een vakantie in Barcelona dan vormen de maanden juli en augustus de beste reistijd. De hoogst gemeten maximumtemperatuur in augustus was 382C en de laagste 152C. De UV-index in ook zeer hoog in juni juli en augustus.

Weer33 voorspelling van 3 tot 33 dagen. In de zomer kunnen vooral de nachten erg warm zijn met temperaturen van 20 C en ver daarboven. De gemiddelde temperatuur ligt dan tussen de 15 C en 21 C.

De nachten zijn aangenaam met 12 graden. De temperatuur in augustus kan oplopen tot 34 C. Vooral in het centrum van de stad voel je de warmte omdat deze tussen de gebouwen blijft hangen.

Zon met een beetje bewolking. Maar zodra het augustus is valt alles stil. Op warme dagen als deze met minimaal 22 C graden en temperaturen van maximaal 27 C graden is het belangrijk om veel water te drinken en koel te blijven.

Het weer in Catalonië in augustus is behoorlijk warm. Temperatuur van het zeewater. Langetermijnmodel op 33 dagen.

Er zijn veel dagen met regen in augustus in Catalonië. In augustus is er volop zon. De komende dagen zijn er opklaringen maar wordt het geleidelijk droger in Barcelona.

Op warme dagen als deze met. Gedurende augustus heersen de volgende weersomstandigheden. Temperatuur van 26C of ongeveer 79 F.

Gemiddeld valt er in augustus nog behoorlijk wat regen met soms zomerse onweersbuien. Als u toch naar Barcelona komt in augustus kies dan wel voor een hotelkamer met airconditioning. Maar echt door de extra vochtigheid lijkt de temperatuur zelfs nog hoger.

Tijdens de zomer is het het weer overdag snikheet en s avonds koelt het ook nauwellijks af. Gedetailleerde prognose Vic over 22 augustus. Het is mogelijk dat er in de zomermaanden een hittegolf is.

Natuurlijk is de stad ook bekend vanwege de voetbalclub Barcelona die zijn wedstrijden speelt in het stadion Camp Nou. Get the monthly weather forecast for Barcelona Catalonië Spanje including daily highlow historical averages to help you plan ahead. In de zomermaanden is het erg warm in Barcelona bijna altijd boven de 30 graden.

In de maanden juni juli en augustus zal het s nachts zelfs vaak niet koeler worden dan 20 graden. Het weer voor Barcelona in Augustus. De gemiddelde maximumtemperatuur in Barcelona bedraagt 29C en de minimumtemperatuur 231C.

Het winterweer in Barcelona typeert zich als. De beste hotels in. Maar het is gewoon een traditie in de stad om in augustus er op uit te trekken.

Op de Canarische Eilanden zijn in de eerste dagen van de week enkele buien mogelijk maar er is ook wel ruimte voor de zon. Daarom is het verstandig om voor het boeken van je vakantie te kijken welke maand je geschikt vind qua weer. Zonnig en warm met af en toe hele lichte wolken.

Temperatuur van 28C of ongeveer 824 F. De zeetemperatuur ligt rond de 27C. Er is kans op warm weer met een hoge UV-index 6-8 gemiddeld.

Er waait ook een aangenaam windje dat best verfrissend is. Beste Reisezeit für Barcelona im August Klima Wassertemperaturen Urlaubs- und Reiseziele entdecken - wetterde. In Juli bruist Barcelona nog zoals de rest van het jaar alle restaurants zijn dan open alle markten alle winkels ook er zijn normaal gezien ook concerten leuke stadsfestivals en gezellige straatfeesten.


Hoe Is Het Weer In Barcelona Barcelona Stedentrip


Klimaat Barcelona Klimatogram Temperatuur Grafiek En Klimaat Tabel Voor Barcelona Climate Data Org


San Giovanni In Laterano Was Tot 1309 De Hoofdzetel Van De Paus En Tot In De 19e Eeuw Werden De Pausen Hier Gekroond Rome Cathedral Barcelona Cathedral


Hoe Is Het Weer In Barcelona Barcelona Stedentrip


Matteo 4 Vierde Periode Augustus September 1936 Stripinfo Be Strip Stripboeken Stripverhalen


Klimaat Barcelona Klimatogram Temperatuur Grafiek En Klimaat Tabel Voor Barcelona Climate Data Org


Teco En Els Omellons Zaragoza Tunis Alta


Formule 1 Kalender 2021 Bekend Formule 1 Bahrein


Words As Design Love It Paper Collage Art Art Journal Inspiration Altered Book Art


Kasteel Midden In Een Moderene Stad Cathedral Landmarks Barcelona Cathedral


Klimaat Barcelona Klimatogram Temperatuur Grafiek En Klimaat Tabel Voor Barcelona Climate Data Org


In Het Jaar 711 Wordt Valencia Veroverd Door De Moren En Begint De Stad Voor Het Eerst Sinds Jaren Weer Te Groeien De Regionale Leider In Die Per Valencia Stad


Hoe Is Het Weer In Barcelona Barcelona Stedentrip


Barcelona In 36 Uur By Eva Maria Op Reis Reis Barcelona


Descubre Todas Las Fechas De La Nueva Temporada 2014 2015


Het Weer In Barcelona Barcelona Stedentrip


Weer Barcelona Weersverwachting Buienradar Satelliet


Klimaat Barcelona Klimatogram Temperatuur Grafiek En Klimaat Tabel Voor Barcelona Climate Data Org


Weer In Barcelona Handige Informatie Barcelonaontdekker Nl

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel