Barcelona Weer Januari

Op de Canarische Eilanden zijn in de eerste dagen van de week enkele buien mogelijk maar er is ook wel ruimte voor de zon. Playa de Las Teresitas op Tenerife.


Klimaat Barcelona Klimatogram Temperatuur Grafiek En Klimaat Tabel Voor Barcelona Climate Data Org

Weersverwachting barcelona januari met online buien radar temperatuur en windkracht.

Barcelona weer januari. Een heldere lucht met zon in de. Door verder te gaan op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies en trackers die ons in staat stellen onze dienstverlening te verbeteren het bezoek aan onze site te meten statistieken op te stellen u. Op Mallorca ligt de temperatuur rond 31 graden.

De Canarische Eilanden Spanje Vliegduur. Omdat de club één van de clubs is die vast meedoen hoeft FC Barcelona aan de eerste rondes niet deel te nemen. Weerbericht van vandaag per uur en weersverwachting.

Het is niet waarschijnlijk dat het zal regenen tijdens uw verblijf als de maand gemiddeld slechts 5 regenachtige dagen per maand in januari. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 8 dagen neerslag. Echter het weer is erg onvoorspelbaar en zeer gevoelig voor weersinvloeden vanaf de Atlantische Oceaan of vanuit Noord-Afrika.

Temperatuur water neerslag dagen van slecht weer en advies over de beste tijd voor een bezoek aan Barcelona. Het weer in Barcelona in januari. Počet řádků 7 Het weer in Barcelona in Januari 2022.

In de wintermaanden december januari en februari is het klimaat Barcelona vrij mild in vergelijking met het winterweer in Nederland. Programma Barcelona Wedstrijden 20212022. 4 à 45 uur.

Pas in januari wordt FC Barcelona geingepland. De zeetemperatuur ligt rond de 14C. Vlucht hotel 19.

Het weer in januari. Get the monthly weather forecast for Barcelona Catalonië Spanje including daily highlow historical averages to help you plan ahead. Het weer in Barcelona.

Temperatuur van 11C of ongeveer 52 F. Lees een overzicht over het klimaat. Temperatuur van 7C of ongeveer 446 F.

De hele dag zonnig met heldere lucht. In de maand januari ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Barcelona rond de 13 graden Celsius. Een dagelijks weerrapport voor het weer in januari in Barcelona.

Weer Barcelona Januari Informatie over temperatuur zonuren watertemperatuur en neerslag in Januari voor Barcelona. Weer in Barcelona in Januari 2021. Een dagelijks overzicht van het weer in Barcelona voor iedere maand van het jaar.

Weersverschijnselen opgenomen in voorgaande jaren in Barcelona De temperatuur van het water op plaatsen in Barcelona Vakantie weer voor Barcelona in de Januari. In de zomer kunnen vooral de nachten erg warm zijn met temperaturen van 20 C en ver daarboven. De gemiddelde temperatuur ligt in de maand december rond de 14 graden.

Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in januari op deze bestemming rond de 5 uur per dag. Hier vind je alle informatie over het weer tijdens je reis naar Barcelona. De temperaturen in Barcelona in januari.

Lees dan ons andere blog met 10 warme winterzonbestemmingen in Europa. De luchtvochtigheid is hoog en met maximumtemperaturen van 28 graden kan het daardoor benauwd aanvoelen. Gemiddeld is het maximaal 12C in januari in Barcelona en minimaal rond de 7C.

Ten eerste laten we praten over wat te verwachten weer-wijs. De stad Barcelona heeft door zijn ligging een mediterraan klimaat dus zachte winters en zwoele zomers. Ook leuke weerwidgets zodat je zelf het weer voor Barcelona voor de komende 3 tot 5 dagen kunt tonen op je eigen site.

Zie onderstaande Verwante paginas voor ons gearchiveerd weerbericht dat van dag tot dag opgenomen is voor iedere maand van het jaar. Een heldere lucht vandaag. Het beste weer om te reizen.

De opmerkingen omvatten de algemene weersomstandigheden met temperaturen plus ons advies over de beste manier om met het weer van iedere maand om te gaan. We tonen het actuele weer per uur tot 48 uur vooruit het weerbericht voor vandaag en morgen en de 14 daagse weersvoorspelling. Temperatuur van 8C of ongeveer 464 F.

De temperatuur van Barcelona gemiddelde januari 16 C 61 F overdag die afdaalt tot 10 C 50 F s nachts in. Op dit moment zijn de speeldagen van FC Barcelona voor de Copa del Rey seizoen 2020-2021 nog niet bekend. De wind is zwak tot matig en afkomstig uit het zuidwesten.

Er valt in januari op 9 Dagen neerslag met een totaal van 19 mm en het is deze maand 22 Dagen droog in Barcelona. Let op dat de wedstrijddag aanvangstijd en het speelschema Barcelona pas enkele weken vooraf definitief wordt vastgesteld in het programma. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in januari uit op 5 graden.

Get the monthly weather forecast for Barcelona Catalonië Spanje including daily highlow historical averages to help you plan ahead. Barcelona zelf bruist het hele jaar van het leven al kun je toch het beste de zomermaanden mijden want dan ontvluchten de echte Barcelonezen de stad. Tenzij de aanvangstijd vermeld is bij wedstrijden zijn dit voorlopige speeldata van de wedstrijden van FC Barcelona.

299 8 dagen incl. De uitgebreide weersverwachting voor Barcelona.


Het Weer In Barcelona In December


De Schaduw Van De Wind Carlos Ruiz Zafon Boeken Lezen Boeken Oorlogsromans


Weer In Barcelona Handige Informatie Barcelonaontdekker Nl


Pin Op Reizen Stedentrips Europa


Barcelona Weer In Oktober In Barcelona Spanje 2021


Pin Op Boeken


Weer Barcelona Weersverwachting Buienradar Satelliet


Hoe Is Het Weer In Barcelona Barcelona Stedentrip


Klimaat Barcelona Klimatogram Temperatuur Grafiek En Klimaat Tabel Voor Barcelona Climate Data Org


Klimaat Barcelona Klimatogram Temperatuur Grafiek En Klimaat Tabel Voor Barcelona Climate Data Org


Hoe Is Het Weer In Barcelona Barcelona Stedentrip


Hoe Is Het Weer In Barcelona Barcelona Stedentrip


Hoe Pas Je Meer Spiritualiteit Toe In Je Leven Liannes Letters In 2021 Boeken Auteurs Lezen


Weer Europa Weersverwachting Voor Alle Landen In Europa Weeronline Nl Europa Weer


Het Weer In Barcelona Barcelona Stedentrip


Klimaat Barcelona Klimatogram Temperatuur Grafiek En Klimaat Tabel Voor Barcelona Climate Data Org


Wanneer Te Gaan Sitges Info


Klimaat Barcelona Klimatogram Temperatuur Grafiek En Klimaat Tabel Voor Barcelona Climate Data Org


Fifa Ultimate Team Team Of The Week Totw January 18th 2017 Each Week Ea Sports Creates A Fifa Ultimate Team Team Of The Week Totw Based On Players In Fifa

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel